Граѓанските организации и медиумската писменост Како ја разбирате медиумската писменост?

Проект”Родово сензитивни медиуми за родово еднакво оштество”

Погледнете како медиумската писменост може да им помогне на граѓанските организации во секојдневната работa Како граѓанските организации ја разбираат медиумската писменост и како таа им помага во секојдневната работа, во комуницирањето и во справувањето со најразлични информации и медиумски содржини.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »